Vločky

Jíte rádi zdravě? Pak by ve vašem jídelníčku rozhodně neměly chybět obilné vločky. A zdaleka se nejedná jenom o ovesné, u nás najdete široký sortiment nejrůznějších druhů vloček. Amarantové, špaldové nebo třeba pohankové... Stačí si vybrat.

V této kategorii doporučujeme


Načítám

Vločky - detailní popis

  • Obilné vločky prospívají vašemu zdraví. Jsou přirozeným zdrojem vlákniny a důležitých vitamínů a minerálů. Vločky, to není jenom müsli nebo kaše, dají se použít do polévky, karbanátků i různých moučníků a pečiva.
  • Pohankové vločky jsou perfektní díky obsahu rutinu, který má vliv na cévní systém.
  • Quinova vločky jsou vyhledávané pro svůj velký obsah bílkovin.
  • Lehce stravitelné a samozřejmě také bezlepkové jsou jáhlové vločky.

Zkuste trochu experimentovat a připravte si mix různých druhů vloček jako základ oblíbeného müsli. Taková snídaně vám dodá energii na pěkných pár hodin. Proto jsou vločky tak oblíbené u sportovců, kteří musí zvládnout i ten nejnáročnější trénink.

Vločky vám budou chutnat na sladko i na slano. Mohou být neobvyklou zavářkou do polévek, lze je použít do sekané a karbanátků nebo lívanců. Zkuste je někdy před použitím lehce opražit, až se rozvoní, budou pak báječně křupavé.

OK
Zpracovávám