Vícesložkové proteiny

Vicesložkové proteiny jsou výrobky, které obsahují složky, jenž vznikly z různých druhů bílkovin. Tyto proteiny můžeme dělit podle toho jak je tělo zpracuje, na rychlé a pomalé. Rychlé proteiny jsou například syrovátkový protein, mezi pomalé potom patří vaječný protein nebo kasein. Dále se vícesložkové proteiny dělí podle druhu výroby a výsledného produktu. Nejlepší protein je hydrolizovaný, který je vysoce kvalitní a využíva se po tréninku pro podporu regenerace svalů a nárust svalové hmoty.

Nejprodávanější v kategorii


Načítám

Vícesložkové proteiny - detailní popis

Jaký protein zvolit, syrovátkový nebo vícesložkový?

Při výběru je vždy vhodné zvolit takový typ proteinu, který přesně odpovídá Vašim individuálním potřebám. O jeho výběru se proto vždy poraďte s odborníkem.

 

OK
Zpracovávám