Bio mouky

Bio mouka je zdravou alternativou ke klasické pšeničné mouce. Neobsahuje žádné škodlivé látky, a proto je tolik prospěšná pro vaše tělo. Bio mouky se hodí pro vaření i pro pečení a díky svému vysokému obsahu vlákniny napomáhají správnému trávení.

V této kategorii doporučujeme


Načítám

Bio mouky - detailní popis

Na polích se dnes hnojí umělými hnojivy, která následně do rostlin přenáší některé chemikálie, což tělu tak úplně nesedí. Proč se něčím takovým krmit, když máme možnost zakoupit bio mouku. Skvělé pečivo tak nyní zvládnete upéci mnohem zdravěji, než kdykoli předtím.

Jaké jsou výhody konzumace produktů z bio mouky?

Pokud chcete upéci chleba či z mouky uvařit cokoli dalšího, pak je bio mouka dokonalou variantou. Žádné zbytečné chemikálie, ale čistá příroda. Ochutnáte to, co naši předci běžně pěstovali na polích, aniž by používali jakákoli umělá hnojiva. Lahodná chuť skloubená s vaším pekařským uměním udělá z bio mouky úžasnou surovinu pro každodenní potřebu.

Udělejte něco pro vaše zdraví, vyzkoušejte bio mouku a nebudete chtít péct z ničeho jiného. Navíc existuje hned několik druhů bio mouky, od špaldové, přes kokosovou, až po žaludovou. Vše záleží jen na tom, jak chcete experimentovat, a co všechno z takové mouky zvládnete udělat.

Kokosová mouka je vyrobená z kokosových ořechů a obsahuje skoro 39 % vlákniny, což je pro představu 3x více než sója. Žaludová mouka je velmi výživná, v porovnání s obyčejnou moukou je žaludová mouka několikanásobně bohatší na draslík, vápník a hořčík - tedy minerální látky klíčové pro lidské zdraví. Špaldová mouka se skvěle hodí na pečení, pro přípravu lívanců a palačinek můžete využít k tomu přímo určenou špaldovou směs na palačinky.

Kromě bio mouky si v naší nabídce vyberte bio pomazánky, kokosový olej na vaření, bio sušené ovoce a další zdravé potraviny bez chemikálií.

OK
Zpracovávám
Zeptejte se lékárníka